PDA

Εμφάνιση Πλήρους Έκδοσης : Tecnocorse



tecnocorse
29-03-2008, 22:05
παιδια μιλαμε για αλογα οχι για μαρουλια...8 αλογα θα παρεις ροδα.εγω φοραω τσιπ της tecnocorse οχι μεσω φυσσας.φτιαγμενο πανω στο δυναμομετρο οχι κονσερβα(αβτ ρεβο και αλλα...γιατι το κατραν σας μετα γινεται χριστουγεννιατικο δεντρο.πας στην σεατ και λες γιατι αναψε το λαμπακι του συνοδηγου??και σου λενε φταιει το avsr οι ασχετοι.δεν λενε οτι το προγραμμα τους ειναι κονσερβοκουτι..

tecnocorse
02-04-2008, 19:39
στην tecnocorse to προγραμμα παει 380 για 1400 κυβ. και φτιαχνεται πανω στο δυναμομετρο.

Atogian
02-04-2008, 21:42
Και πόσα αλλογα και ροπή λέει ότι δίνει.(στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και δυναμομέτρηση;)

enigma
03-04-2008, 15:17
στην tecnocorse to προγραμμα παει 380 για 1400 κυβ. και φτιαχνεται πανω στο δυναμομετρο.
Σίγουρα φτιάχνεται σε δυναμόμετρο;Πάντως γνώμη μου είναι ότι δεν αξίζει να δώσεις παραπάνω λεφτά για να στο φτιάξουν και καλά σε δυναμόμετρο το δικό μας 1,4 για α'στάδιο....

kwstasp
03-04-2008, 22:51
Ετσι και αλλιως σε απλο φπε δεν εχει νοημα γιατι και στο δυναμομετρο να γινει θα κανει διορθωσεις ο εγκεφαλος..

tecnocorse
04-04-2008, 14:51
αλλο να περασεις δεδομενα μεσα στον εγκεφαλο και εφυγες και αλλο να κανεις το αμαξι να ειναι π,χ ψηλα δυνατο.να ασχοληθεις με τον εγεφαλο του.και 380 ειναι με 2 δυναμομετρησεις μαμα και προγραμματισμενος.

Atogian
06-04-2008, 10:34
Νομίζω είναι πολύ καλό με 2 δυναμομετρήσεις. αλλά τι ανεβάζει σε άλογα και ροπή, πχ σε ένα μαμά 101;

Van Gerokost
10-04-2008, 20:04
Σίγουρα φτιάχνεται σε δυναμόμετρο;Πάντως γνώμη μου είναι ότι δεν αξίζει να δώσεις παραπάνω λεφτά για να στο φτιάξουν και καλά σε δυναμόμετρο το δικό μας 1,4 για α'στάδιο....


Ετσι και αλλιως σε απλο φπε δεν εχει νοημα γιατι και στο δυναμομετρο να γινει θα κανει διορθωσεις ο εγκεφαλος..


+1, συμφωνώ.

swan
21-04-2008, 22:29
εγω παντως που εβαλα το προγραμμα στον φιλο μας τον tecnocorse ειναι ετσι οπως τα λεει με 2 δυναμομετρησεις και ασχολειται πανω στον εγκεφαλο. και πηρα 10 αλογα

Zuratharamon
21-04-2008, 22:42
Αν και είμαστε σε άσχετο πόστ, 10 άλογα στρόφαλο ή ρόδα?
Και τι φοράς στο αμάξι σου μαν?

G-P
21-04-2008, 23:25
εγω παντως που εβαλα το προγραμμα στον φιλο μας τον tecnocorse ειναι ετσι οπως τα λεει με 2 δυναμομετρησεις και ασχολειται πανω στον εγκεφαλο. και πηρα 10 αλογα

Μπράβο φίλε πολύ ωραία... :tu
Και ψάχναμε δυναμομετρήσεις... :D

Δεν φτιαχνεις ενα νεο θεματακι που να δείχνεις τις μετρήσεις πριν και μετα
και να πείς και τις βελτιωσεις του αυτοκινητου σου...

Αναμένουμε ;)

kwstasp
22-04-2008, 13:19
Οταν λετε 2 δυναμομετρησεις φανταζομαι εννοειται μια πριν το προγραμμα και μια μετα ετσι? οχι οτι το προγραμμα εγινε πανω στο δυναμομετρο..

swan
22-04-2008, 19:56
10 ροδα.στην πρωτη δυναμομετρηση ημουν 94.5 και μετα το προγραμμα 104.9 (στην δευτερη) και το μονο που εχω ειναι ενα φιλτρο

Atogian
22-04-2008, 20:53
Πολύ καλό θα το εχω υπόψιν μου. Αξίζει. Να τολμίσω να πω την λέξη: ομαδική;

top gun power
23-04-2008, 03:00
swan ποσο σου εβγαλε στροφαλο και ποσο κοφτη εχεις....??

swan
23-04-2008, 17:04
τον κοφτη απο 6500 τον πηγε 7500

Van Gerokost
23-04-2008, 20:18
10 ροδα.στην πρωτη δυναμομετρηση ημουν 94.5 και μετα το προγραμμα 104.9 (στην δευτερη) και το μονο που εχω ειναι ενα φιλτρο

Μακάρι.
Το έχεις μετρήσει σε άλλο δυναμόμετρο ?
Ρόδα 105 άλογα, με ένα μέσο όρο 12% απώλειες, είναι 118-119 άλογα στρόφαλο.Με πρόγραμμα και φίλτρο,μόνο , δύσκολο.Τί ροπή σου έβγαλε?
Τη max δύναμη και ροπή στις πόσες rpm ?

Atogian
23-04-2008, 20:43
Αυτα μπορείται να τα πείτε μέσω πμ η σε ένα αντίστοιχο θέμα, όπως είπε και ο G-P ;)

Zuratharamon
23-04-2008, 21:06
Ετοιμάζω καινούρι ποστ και τα μεταφέρω εκεί...

Zuratharamon
23-04-2008, 21:06
. . .

G-P
23-04-2008, 22:40
Θα ήταν πολύ καλό φίλε swan να ποστάρεις τις δυναμομετρήσεις πριν και μετα για να δούμε και μεις
Ωραία νουμεράκια πάντως (και ρόδα) :tu

kwstasp
24-04-2008, 10:07
Αν μπορεις να γινεις πιο αναλυτικος η ακομα να σηκωσεις την δυναμομετρηση θα ηταν ενδιαφερον...
Ροπη?
Μακαρι να τα βγαζει τα αλογα που λες, αλλα αν βαλεις φουλ εξατμιση, χταποδι και καταλυτη που παιρνεις λιγο ροπη και κανα 2 αλογα μαλλον θα παει και πανω απο 120 στροφαλο , που δεν παιζει..

G-P
24-04-2008, 11:04
Ρε παιδια ας μην ειμαστε απολυτοι...
Καποτε το Ρεβο ηταν θεος μετά ήρθαν τα καλα χειροποίητα...
Ισως αυτό να ειναι καλύτερο ακομα...
Αφού υπάρχουν και αποδείξεις
(αρκει να τις δούμε)... ;)

Van Gerokost
25-04-2008, 01:39
Ρε παιδια ας μην ειμαστε απολυτοι...
Καποτε το Ρεβο ηταν θεος μετά ήρθαν τα καλα χειροποίητα...
Ισως αυτό να ειναι καλύτερο ακομα...
Αφού υπάρχουν και αποδείξεις
(αρκει να τις δούμε)... ;)

Αλλοίμονο, άν δεν υπήρχε εξέλιξη θα ήμασταν ακόμη πιθήκια.
Το ρέβο ήταν θεός γιατί δέν υπήρχε κάτι άλλο τότε, και όλοι στο άκουσμα "top gun" τρέχαν να βάλουν ότι φοράει...
Όμως, ακόμα και με τέλοιο προγραμματισμό, όλα τα μοτέρ έχουν τα όρια τους και τις δυνατότητές τους, δέν μπορείς να βγάλεις κάτι απο εκεί που δέν υπάρχει δυστηχώς.
Περιμένω πάντως κι εγώ να δώ καμπύλες και ροπές απο τον φίλο μας ώστε να σχολιάσουμε!!

swan
28-04-2008, 19:31
γεια σας παιδια χρονια πολλα και χριστος ανεστη!θα προσαπαθησω να ανεβασω τις δυναμομετρησεις αν τα καταφερω καλως αν οχι στην επομενη συναντηση θα τα φερω να τα δειτε αλλα δεν εχω λογο να λεω μπαρουφες οτι γραφει το χαρτι σας το λεω και επισης ο φιλος μας ο technocorse που ηταν και παρον μπορει να σας το πει

swan
28-04-2008, 19:34
και συμπληρωνω οτι ειναι οι μονες δυναμομετρησεις που εχω κανει(2 ετσι μια πριν και μια πριν)

brwmogazos
28-04-2008, 20:05
Σορρυ αλλα αμφιβαλλω οτι με προγραμμα και φιλτρο παιζει κοντα στα 118 αλογα οταν ακομα και με ρεβο και φουλ εξατμηση και ενα σωρο ακομη πραγματα παλευουμε να βγαλουμε τοσα...


ΑΝ ισχυει κατι τετοιο ολοι οι υπολοιποι προγραμματιστες θα δειχνουν οτι κοιμουνται με τα τσαρουχια...κατι που πιστευω δεν ισχυει...

Atogian
28-04-2008, 20:54
Ρε παιδιά εγώ ένα δεν καταλαβαίνω αν λένε η σεατ ότι το τοπ γκαν είναι 115 γιατί λέτε ότι είναι 111 ή κάτι παρόμοια δηλαδή το 101 είναι 95 ή κάτι τέτοιο; (στροφαλο πάντα) αν το Revo και BMC Είναι 115 γιατί με ένα καλό πρόγραμα και ένα φουλ 1ο στάδιο να μην πιάσει 120

G-P
28-04-2008, 21:09
Υπάρχουν δυναμομετρήσεις απο τοπ γκαν στο φορουμ...
Ψάξε και θα βρεις απαντήσεις...

tecnocorse
28-04-2008, 21:18
καλησπερα χρονια πολλα.φιλε βρωμογκαζε σου ειπε 104.9 αλογα,που τα ειδες τα 118¨?οσο για τα ρεβο και αλλα προγραμματα γιατι δεν κανουν δυναμομετρησεις΄?τι αλογα πηρε??για μενα δινει 209 αλογα και 29 ροπη στο 1,5 μπαρ.εγω στο 1.2 εβγαλα 182 και 33 ροπη.οσο για τον swan πληρωσε κανονικα το παιδι 380ε και του αρεσε το αποτελεσμα και το εγραψε εδω,δεν εχει λογο να πει ψεμματα.τωρα αν δεν πιστευει καποιος δικαιωμα του αλλα να μην βγαζει ψευτη τον αλλο.εδω ειμαστε να βοηθησουμε οχι να βγαλουμε τα ματια μας.ελα σε μια συναντηση να μας γνωρισεις δεν ειμαστε απατεωνες ουτε κ****παιδα....οσο αν κοιμουνται αλλοι προγραμματιστες δεν θα το λεγα,,αλλα θα ελεγα οτι δεν ξερουν οσα ξερουν μερικοι δικοι μας π,χ ανδριανακης,σαλιας για πεζο,παπασωτηριου,δημητρια δης.....τωρα ρεβο και αβτ και πατατες...

kpilidis
28-04-2008, 22:38
καλησπερα χρονια πολλα.φιλε βρωμογκαζε σου ειπε 104.9 αλογα,που τα ειδες τα 118¨?οσο για τα ρεβο και αλλα προγραμματα γιατι δεν κανουν δυναμομετρησεις΄?τι αλογα πηρε??για μενα δινει 209 αλογα και 29 ροπη στο 1,5 μπαρ.εγω στο 1.2 εβγαλα 182 και 33 ροπη.οσο για τον swan πληρωσε κανονικα το παιδι 380ε και του αρεσε το αποτελεσμα και το εγραψε εδω,δεν εχει λογο να πει ψεμματα.τωρα αν δεν πιστευει καποιος δικαιωμα του αλλα να μην βγαζει ψευτη τον αλλο.εδω ειμαστε να βοηθησουμε οχι να βγαλουμε τα ματια μας.ελα σε μια συναντηση να μας γνωρισεις δεν ειμαστε απατεωνες ουτε κ****παιδα....οσο αν κοιμουνται αλλοι προγραμματιστες δεν θα το λεγα,,αλλα θα ελεγα οτι δεν ξερουν οσα ξερουν μερικοι δικοι μας π,χ ανδριανακης,σαλιας για πεζο,παπασωτηριου,δημητρια δης.....τωρα ρεβο και αβτ και πατατες...

θα σε παρακαλουσα να μην κρινεις την δουλεια αλλων συναδέλφων σου.

Van Gerokost
28-04-2008, 23:35
Ηρεμία παίδες.
Πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις στον κανόνα, δέν είναι όλα τα μοτεράκια copy paste δυστηχώς ή ευτυχώς.Υπάρχει μία κλίμακα του +-5% πάντα.
Το μόνο που δέν εμπιστεύομαι, είναι τα δυναμόμετρα του εκάστοτε βελτιωτή, για τον απλούστατο λόγω ότι για να κοροϊδέψουν τον πελάτη ότι βγάλανε τα "σωστά" , "υποσχόμενα" και "αναμενόμενα" νούμερα.

Σχετικά με τα Top Gun που αναφέρθηκε, δέν θα σταθώ στα άλογα, ίσως μερικά αμάξια τα αγγίζουν για 100 rpm σε όλο το εύρος των στροφών,αλλά το μεγαλύτερο ψέμα είναι η ροπή που δηλώνουν..Αυτό δυστηχώς γι αυτούς, και σε γκρεμό να το ρίξουν, δέν πιάνει 15+ κιλά..

Και πάμε πάλι απο την αρχή.Εδώ δέν βγάζουμε τα μάτια μας, αλλοίμονο, απλά δέν θέλουμε να μας πιάνουν κοροϊδα οι τσαρλατάνοι που κυκλοφορούν εκεί έξω και τρώνε τσάμπα τα ευρώ που κουραζόμαστε να τα βγάλουμε, για να τα ρίξουμε σε κάτι που τόσο αγαπάμε..


καλησπερα χρονια πολλα.φιλε βρωμογκαζε σου ειπε 104.9 αλογα,που τα ειδες τα 118¨?

104.9 τροχό ή στρόφαλο ??Έχει μεγάλη σημασία.
Άν είναι τροχός, τότε απ ότι γνωρίζω, υπάρχουν απώλειες της τάξης του 10-12% μέσο όρο.
Δηλαδή 105 τροχό (χοντρικά) με 10% απώλειες , είναι 116 περίπου στρόφαλο.Με 12% βγαίνει κάπου στα 118.

brwmogazos
29-04-2008, 10:28
Σου απαντησε ηδη ο Νικολας που τα βρηκα τα περιπου 118 αλογα....στροφαλο εννοω...

Δεν το καταλαβα γιατι τσαμπουκαλευεσαι?...Να ξερεις και εγω ευκαιρα ψαχνω να αρχισω τα δικα μου...


Πουθενα δεν εγραψε κανενας οτι το παλικαρι λεει ψεμματα...

Το οτι δεν χαφτουμε οτι μας πλασαρουνε ερχεται υστερα απο αρκετο ψαξιμο...σαφως και οποιοσδηποτε εχει την δυνατοτητα να βγαλει 1800 αλογα απο 1400αρι...εγω αν τα αλογα αυτα ειναι τροχο δεν πειθομαι διοτι μεγαλα ονοματα του χωρου εχουν βρει το ταβανι με αυτο το μοτερ σε στοκ μορφη...και αν καποιος μονο με προγραμμα και φιλτρο καταφερνει να βγαλει την αποδοση που φτανουν αλλοι με αλλα φουλ 1ου σταδιου εγω σηκωνω τα χερια ψηλα.

Αν η ιπποδυναμη αυτη ειναι στροφαλο τοτε παω πασο...

Atogian
29-04-2008, 11:28
Για στροφαλο εννοεί. Και μην αγριεύετε.(αχ αυτα το θέμα με τα άλογα πόσους καβγάδες έχει ξεκινήσει.)

tecnocorse
29-04-2008, 13:45
βρωμογκαζε μιλαμε παντα για αλογα στην ροδα.δεν τσαμπουκαλευτηκα και δεν βλεπω κατι τετοιο σε αυτα που εγραψα,αν κανω λαθος σου ζηταω συγνωμη.οσο για τον κλιπιδη λεω οτι εχουμε φοβερους ελληνες βελτιωτες και ολοι πανε στην ρεβο΄΄.αυτο ειπα ,για μενα ειναι πατατα και δημοκρατια εχουμε και θα πω την αποψη μου.δεν χρειαζεται να ασχοληθω παραπανω με αυτο το θεμα,οταν θα γραψει καποιος κατι θα πεσετε με τα μουτρα να τον φατε,αφηστε το κλαμπ να ενωθει...γενικα μιλαω μην παρεξηγηθω παλι.

swan
30-04-2008, 21:57
104.9 για ροδα ειπα.δυστηχως κατι εχει το scanner μου και δεν τα καταφερα να ανεβεβασω τις δυναμομετρησεις αλλα την παρασκευη στην συναντηση θα τις εχω οποιος ερθει θα τις δει

STAM
03-05-2008, 16:15
Αυτές είναι οι πολύαναμενόμενες δυναμομετρήσεις του SWAN πριν και μετά από το πρόγραμμα.
Τις ανέβασα εγώ γιατί δεν είχε σκάνερ ο Σπύρος μην νομίζετε πως είναι από άλλο αμάξι υπάρχουν μάρτυρες που τις είδαν στο meeting χθες.
Πάντως και εγώ που το οδήγησα το αμάξι (και ευχαριστώ πολύ τον SWAN που μου το έδωσε) είδα διάφορα.
Υ.Γ: Αν δεν βλεπετε καλα τις φωτο πειτε μου να ανεβασω αλλες η κατεβαστε τις στο pc σας και καντε ζουμ

http://img231.imageshack.us/img231/3078/dynoswan1rl5.th.jpg (http://img231.imageshack.us/my.php?image=dynoswan1rl5.jpg)
http://img231.imageshack.us/img231/95/dynoswan2yo9.th.jpg (http://img231.imageshack.us/my.php?image=dynoswan2yo9.jpg)

swan
03-05-2008, 16:49
ευχαριστω πολυ stam για την διευκολυνση

Atogian
03-05-2008, 17:49
Όταν λες είδα διαφορά, σε σχέση με τι; γιατί ενδιαφέρομαι κι εγώ(οπότε μπορέσω να και βρω ευκαιρία)

Hollow_83
03-05-2008, 18:28
Όταν λες είδα διαφορά, σε σχέση με τι; γιατί ενδιαφέρομαι κι εγώ(οπότε μπορέσω να και βρω ευκαιρία)

Σε σχεση με το δικο του που δεν εχει προγραμμα εννοει ο stam.
Διαφορα ενιωσα και εγω που μπηκα σα συνοδηγος καποια στιγμη, καθως εχω φιλο με 1400, χωανη χωρις προγραμμα.
Γενικα παντως ενα χαρτι δε λεει κατι. Μπορει να ειναι 104 αλογα, στραγαλια, μπρικια οτιδηποτε, σημασια εχει πως αισθανεται
το αμαξι του ο swan και φυσικα πλεον πως παει σε κοντρες με αντιστοιχου βελτιωσης ή ακομα και μαμα αμαξια τωρα που εχει προγραμμα.
Μονο ετσι θα δει αν πηρε κατι.

STAM
03-05-2008, 20:33
Eτσι ειναι οπως τα λεει ο Νικος. Ειδα διαφορα σε σχεση με το δικο μου 101 που φοραω μονο ενα βαρελακι simota.

Hollow 83 τωρα ειδα την καταναλωση σου, αστα σε μενα δεν ξερω γιατι αλλα εχει ανεβει πολυ (10,8 - 11) μετα την τοποθετηση του βαρελιου και του τελικου που εβαλα ειναι λογικο??????

STAM
03-05-2008, 20:38
Νεες φωτο σε μεγαλυτερη αναληση.
http://img225.imageshack.us/img225/9553/dynoswan1xi5.th.jpg (http://img225.imageshack.us/my.php?image=dynoswan1xi5.jpg)
http://img225.imageshack.us/img225/6254/dynoswan2pt7.th.jpg (http://img225.imageshack.us/my.php?image=dynoswan2pt7.jpg)

Atogian
03-05-2008, 21:28
Τι λογικό ρε φίλε εμένα λέει 12. βέβαια αν το έδινα σε μια κυρία θα έβγαζε 9. Είναι ο τρόπος που το οδηγείς

Hollow_83
03-05-2008, 23:33
Eτσι ειναι οπως τα λεει ο Νικος. Ειδα διαφορα σε σχεση με το δικο μου 101 που φοραω μονο ενα βαρελακι simota.
Hollow 83 τωρα ειδα την καταναλωση σου, αστα σε μενα δεν ξερω γιατι αλλα εχει ανεβει πολυ (10,8 - 11) μετα την τοποθετηση του βαρελιου και του τελικου που εβαλα ειναι λογικο??????
Προφανως ανεβηκε γιατι το πατας καπως παραπανο για να ακους το βαρελι και το τελικο. Το ιδιο ειχα παθει και γω οταν εβαλα την greddy. To παταγα συνεχως για να overboostarei και εκαιγε παραπανο.

Τι λογικό ρε φίλε εμένα λέει 12. βέβαια αν το έδινα σε μια κυρία θα έβγαζε 9. Είναι ο τρόπος που το οδηγείς
Δλδ εγω ειμαι κυρια ? :eek:
Γιαγιουλα ισως.:lauphing
Απλα εμενα προσωπικα μ'αρεσει να το πηγαινω και οχι να με πηγαινει. :cool:

enigma
04-05-2008, 12:37
Eτσι ειναι οπως τα λεει ο Νικος. Ειδα διαφορα σε σχεση με το δικο μου 101 που φοραω μονο ενα βαρελακι simota.

Hollow 83 τωρα ειδα την καταναλωση σου, αστα σε μενα δεν ξερω γιατι αλλα εχει ανεβει πολυ (10,8 - 11) μετα την τοποθετηση του βαρελιου και του τελικου που εβαλα ειναι λογικο??????

Aπό την στιγμή που αλλάζεις φίλτρο και πας σε κάτι πιο ελεύθερο ανεβαίνει κατιτις η κατανάλωση. Τώρα αν ανέβηκε πολύ η κατανάλωση είναι επειδή το τσιγκλάς παραπάνω.
Πάντως εγώ 12 (μέση) κατανάλωση δεν έχω δει ούτε και όταν το έβαλα στην πίστα και πήγε η 1η-2α και οι 7άρες γόνα .....

Atogian
04-05-2008, 14:15
Aπό την στιγμή που αλλάζεις φίλτρο και πας σε κάτι πιο ελεύθερο ανεβαίνει κατιτις η κατανάλωση. Τώρα αν ανέβηκε πολύ η κατανάλωση είναι επειδή το τσιγκλάς παραπάνω.
Πάντως εγώ 12 (μέση) κατανάλωση δεν έχω δει ούτε και όταν το έβαλα στην πίστα και πήγε η 1η-2α και οι 7άρες γόνα .....
Φίλε θα βγάλω φωτό και θα σου δείξω όταν βρω καιρο

G@tos
03-07-2008, 17:01
Ρε παιδια, να κανω μια ερωτηση?? Τοσο καιρο μεχρι να ανεβουν τα γραφηματα , ολοι ελεγαν οτι αποκλειεται να βγουν αυτα τα νουμερα απο ενα προγραμμα, ενω αλλοι με φουλ 1 σταδιο παλευουν να βγαλουν αυτα τα αλογα κτλ. , και με το που ανεβηκαν τα γραφηματα απο το προγραμμα του tecnocorse, αρχισατε να μιλατε για το, τι καταναλωση εχετε ο καθενας.. Τελικα ειναι αξιοπιστο σαν προγραμμα?, βγαζει αυτα που υποσχεται?
Ρωταω αυτους που επικαλεστηκαν τα γραφηματα ως αποδειξεις...
Δεν ειρωνευομαι κανενα, ουτε το λεω με εμπαθεια, απλα με ενδιαφερει σαν λυση και ζηταω απαντησεις απο αυτους που εχουν καποιες παραπανω γνωσεις απο μενα...

G-P
04-07-2008, 19:41
... Τελικα ειναι αξιοπιστο σαν προγραμμα?, βγαζει αυτα που υποσχεται?

Φίλε μου μπορείς να απευθυνθείς στο μέλος swan (http://www.ibizamania.gr/forum/member.php?u=2716) που φοράει το εν λόγω πρόγραμμα και είναι ο καταλληλότερος άνθρωπος να απαντήσει... ;)

kwstasp
04-07-2008, 21:52
Οι δυναμομετρησεις δεν ειναι αποδειξεις... ειναι ενδειξεις.Ενα χαρτι για να ξερεις στο περιπου τι παιζει... αλλα με τα δυναμομετρα δεν βγαζεις ακρη..

Αποδειξη ειναι ο δρομος ;)

Παντως μιας και φανταζομαι οτι δεν εχεις προγραμμα πηγαινε σε κατι custom εξ αρχης.

mavras
07-07-2008, 00:06
Αποδειξη ειναι ο δρομος ;).

γεγονος!
και οποιος νομιζει οτι ειναι γρηγορος επειδη εχει μια εκτυπωση στα χερια του....να μην ανοιξει με κανεναν γιατι το ξενερωμα κοστιζει....!

kemmotar
07-07-2008, 08:15
καλα αυτο ξαναπες το.... γιατι ειναι αλλοι που δεν εχουν καν χαρτια και πανε τον πατο τους και υπαρχουν αλλοι που κανουν κοντρες με τα χαρτια και τις εκτυπωσεις.... δεν πανε να παιξουν πετρα, ψαλιδι, ΧΑΡΤΙ καλύτερα?

STAM
02-10-2008, 13:05
Επιτελους χθες εφτασε και μενα η ωρα να βαλω προγραμμα tecnocorse. Καναμε πρωτα μια δυναμομετρηση να δουμε τα μαμα αλογα και εβγαλε 92,8 hp ροδα και 11,7 κιλα ροπη, μετα αφου βαλαμε το προγραμμα εβγαλε 105 hp ροδα και 13.3 κιλα ροπη. Πηρα δηλαδη 12,2 αλογακια:eek::eek: στη ροδα.:tu:tu Ανεβαζω και τις δυναμομετρησεις για να δειτε και να σχολιασετε.....

Δυναμομετρηση χωρις προγραμμα : http://img184.imageshack.us/img184/1516/dynomamawq6.th.jpg (http://img184.imageshack.us/my.php?image=dynomamawq6.jpg)http://img184.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)

Δυναμομετρηση με το προγραμμα : http://img256.imageshack.us/img256/8894/dynoprogramcy8.th.jpg (http://img256.imageshack.us/my.php?image=dynoprogramcy8.jpg)http://img256.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)

billakos
02-10-2008, 13:34
Stam πολυ καλος..Με γεια το προγραμμα φιλε.Επιασαν τοπο τα χρηματα :tu:tu

top gun power
02-10-2008, 15:20
Αντε καλοριζικος!
Πως σου φαινεται το αμαξι?
Ο κοφτης πηγε 7 +ε?
Ποσα αλογα στροφαλο υπολογισε?
Αντε πρεπει να γινει δοκιμη να δουμε διαφορες!

G@tos
02-10-2008, 15:58
Μπραβο ρε Σταματη.. Απο βδομαδα και εγω θα παω να το τουμπανιασω...!!! ;):) :D

brwmogazos
02-10-2008, 16:14
Δηλαδη παιζεις στα 122-123 αλογα στροφαλο? και φορας φουλ εφατμιση με καταλυτη και χταποδι+σκουποφαρασο?

top gun power
02-10-2008, 16:45
φοραει bmc τελικο και δεν εχει χταποδι

G-P
02-10-2008, 16:46
Μεγειές...


Η ροπή σου είναι μειωμενη νομιζω για τα άλογα που εβγαλες...

STAM
02-10-2008, 20:13
Δηλαδη παιζεις στα 122-123 αλογα στροφαλο? και φορας φουλ εφατμιση με καταλυτη και χταποδι+σκουποφαρασο? Φοράω σκούπα της green το bmc το εχω βγαλει και από εξάτμιση μόνο τελικό sebring + sprint bοoster.Τώρα για τα πόσα άλογα είμαι στροφαλο ας υπολογίσουν αυτοί που ξέρουν.
Αν και δεν πρόλαβα να το ανοίξω πολύ λόγο κίνησης είδα αμέσως διαφορά,ο κόφτης πήγε στις 7200.Θα σας πω περισσότερα όταν το ανοίξω

STAM
02-10-2008, 20:26
Επιτελους χθες εφτασε και μενα η ωρα να βαλω προγραμμα tecnocorse. Καναμε πρωτα μια δυναμομετρηση να δουμε τα μαμα αλογα και εβγαλε 92,8 hp ροδα και 11,7 κιλα ροπη, μετα αφου βαλαμε το προγραμμα εβγαλε 105 hp ροδα και 13.3 κιλα ροπη. Πηρα δηλαδη 12,2 αλογακια:eek::eek: στη ροδα.:tu:tu Ανεβαζω και τις δυναμομετρησεις για να δειτε και να σχολιασετε.....

Δυναμομετρηση χωρις προγραμμα : http://img184.imageshack.us/img184/1516/dynomamawq6.th.jpg (http://img184.imageshack.us/my.php?image=dynomamawq6.jpg)http://img184.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)

Δυναμομετρηση με το προγραμμα : http://img134.imageshack.us/img134/1803/dynoprogramnt8.th.jpg (http://img134.imageshack.us/my.php?image=dynoprogramnt8.jpg)http://img134.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)http://img256.imageshack.us/images/thpix.gif (http://g.imageshack.us/thpix.php)
Ειδα πως ειχε προβλημα η φωτο και ανεβασα ξανα

tecnocorse
02-10-2008, 21:03
Δηλαδη παιζεις στα 122-123 αλογα στροφαλο? και φορας φουλ εφατμιση με καταλυτη και χταποδι+σκουποφαρασο?
11 αλογα ειχε απωλειες.προσθεσε τα 105 που εβγαλε ροδα,116 αλογα μοτερ ειναι με μια σκουπα.το τελικο δεν δινει τιποτα.

MGL
02-10-2008, 21:22
Μεγειές Σταμάτη!!Βλέπω να γίνεσαι μεγάλος κοντράκιας!!!!:tu

kwstasp
15-10-2008, 15:06
Κανα πατημα να δουμε πως παει το tecnocorse εγινε η μειναμε μονο στα χαρτια παιδες?

:D

MGL
15-10-2008, 19:28
Κανα πατημα να δουμε πως παει το tecnocorse εγινε η μειναμε μονο στα χαρτια παιδες?

:D


Σταμάτη ακούς;;Άσε το Πήλιο.Ό λαός σου σε ψάχνει να ανοίξετε:tu

themis_
08-11-2008, 03:32
καλησπερα παιδια , πριν 2 μερες εβαλα κ γω τ προγραμμα κ εμεινα ευχαριστημενος , οσο για τ αποτελεσματα ηταν ικανοποιητικα..!γνωρισα κ τον tecnocorse απο κοντα , κ εχω να πω τ καλυτερα!!

MGL
08-11-2008, 09:25
καλησπερα παιδια , πριν 2 μερες εβαλα κ γω τ προγραμμα κ εμεινα ευχαριστημενος , οσο για τ αποτελεσματα ηταν ικανοποιητικα..!γνωρισα κ τον tecnocorse απο κοντα , κ εχω να πω τ καλυτερα!!

Kαλορίζικο!!Έλα στο επόμενο meeting να σε "δοκιμάσουμε":cool: με το νέο σου προγραμματάκι και να σε γνωρίσουμε απο κοντά!!!

tecnocorse
08-11-2008, 10:07
καλησπερα παιδια , πριν 2 μερες εβαλα κ γω τ προγραμμα κ εμεινα ευχαριστημενος , οσο για τ αποτελεσματα ηταν ικανοποιητικα..!γνωρισα κ τον tecnocorse απο κοντα , κ εχω να πω τ καλυτερα!!καλοριζικος:tu

Dj Spiros M.
08-11-2008, 13:46
Καλοριζικο Themis, με προλαβες αλλα ειμαι λιγο μακρυα, εχω κανονισει 24 Νοεμβριου να ερθω Αθηνα να το περασω και εγω το προγραμμα.

STAM
08-11-2008, 19:02
Καλοριζικο και απο μενα themi. Για να μας πεις ποσα αλογα πηρες. Μαμα τι ειχες και με προγραμμα..

G@tos
08-11-2008, 19:28
Ολοι εχεται βαλει προγραμμα.. Μονο εγω ειμαι μαμα.. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!! Θα βαλω και εγω...
:D:D:D:D:D:D:D

STAM
08-11-2008, 20:15
Κυριακο πρεπει να βρεθουμε καποια στιγμη ξερεις στο γνωστο σημειο να σου το δωσω λιγο το δικο μου να δεις διαφορα με το προγραμμα και θα φυγεις καρφι για tecnocorse....

themis_
08-11-2008, 22:26
Καλοριζικο και απο μενα themi. Για να μας πεις ποσα αλογα πηρες. Μαμα τι ειχες και με προγραμμα..

102.2 στο μοτερ και 91 στον τροχο , με το προγραμμα πηγα 100 στον τροχο και 112-113 αν θυμαμαι καλα στο μοτερ.απλα η μλκια ειναι οτι υπαρχει προβλημα με την φιλτροχωανη που εχω βαλει κ χανει και απο εκει , επειδη δν τα ξερω ακομα καλα με τις βελτιωσεις , ψαχνω και μαθαινω , στο μαγαζι που πηγα να βαλω την φιλτροχωανη ο .... μου το εβαλε σε ακυρο σημειο που εκει περα καν δν μπορει να παρει κρυο αερα..να ναι καλα ο tecnocorse που μου ειπε τι ακριβως να κανω..

STAM
10-11-2008, 21:58
Ε πιστευω αμα φτιαξεις την φιλτροχωανη να τραβαει καλα κρυο αερα θα παρεις τα αλογα που πρεπει