PDA

Εμφάνιση Πλήρους Έκδοσης : μεταφορα ρεβο



sfigas
08-06-2009, 22:23
καλησπερα παιδια.μια ερωτηση να κανω? φιλος μ εχει το απλο 101 και εχει βρει ενα παλικαρι με ενα τρακαρισμενο τοπ γκαν.και τα δυο αυτοκινητα ειναι μοντελα 07. θα μπορουσε να περαστει το ρεβο απο το τρακαρισμενο στο 101 του φιλου μ? πρεπει να παει και ο εγκεφαλος του τρακαρισμενου στηνσεατ? ποσο θα κοστισει περιπου? ευχαριστω πολυ

koni
08-06-2009, 22:29
Προφανως πρεπει να γινει τραμπα στους εγκεφαλους γιατι τιθεται το θεμα του immobilizer.Τωρα για την τιμη δεν ξερω..

FS115
08-06-2009, 22:30
Δειτε τα στοιχεια και των δυο εγκεφαλων. Αν ταιριαζουν καντε τραμπα τους εγκεφαλους. Να ψαξεις για εναν κωδικο με μεγαλα γραμματα που στο τελος εχει 2 γραμματα. Πχ 033 997 166BD. Αν αυτοι οι δυο αριθμοι ειναι ιδιοι τοτε βαζεις τον εγκεφαλο πανω και εισαι οκ. Αν οχι πρεπει να κανεις τραμπα τα τσιπακια. Πας σε προγραμματιστη οχι σε σεατ.

sfigas
08-06-2009, 23:41
το αυτοκινητο εινα τρακαρισμενο. λετε να υπαρχει προβλημα? σχετικα με το ιμομπιλαιζερ τι παιζει? οσο αναφορα την τιμη ποσο λετε να το ζητησει για να γινουν τραμπα οι εγκεφαλοι μιας και ειναι απο τρακαρισμενο?

nikos-leon
09-06-2009, 00:42
Σχετικη ειναι η τιμη ,αλλα 200 ευρω οκ ειναι..

sfigas
09-06-2009, 08:51
οχι και 200 φιλε μ!! απλα θα μ δωσει το προγραμμα! εδω μεσα στο φορουμ ενα παλικαρι πουλουσε το δικο του με 100 ευρω!!

nikos-leon
09-06-2009, 09:56
Και ποσο θελεις να το βαλεις επανω ρωτησες?Εδω οι μαμα εγκεφαλοι και πανε τοσο.Εξαλλου αν ταιριαζουν οι κωδικοι δεν χρειαζεται να τον ανοιξεις και να κολας...:rolleyes:

sfigas
09-06-2009, 09:59
δεν ξερω.θα περασω σημερα να ρωτησω στην σεατ.αν και δεν νομιζω οτι θα μ χρεωσουν τιποτα να βαλουμε τον εγκεφαλο του τρακαρισμενου πανω στον δικο μ και να του δωσο του παλικαριου τον δικο μ εγκεφαλο.

nikos-leon
09-06-2009, 10:01
Mε το καλο και αν θελεις μου λες τιμη....

FS115
09-06-2009, 23:11
Και ποσο θελεις να το βαλεις επανω ρωτησες?Εδω οι μαμα εγκεφαλοι και πανε τοσο.Εξαλλου αν ταιριαζουν οι κωδικοι δεν χρειαζεται να τον ανοιξεις και να κολας...:rolleyes:
Αν δεν ταιριαζουν οι κωδικοι δεν κανει απλα. Και το τσιπακι να ξεκολησει και να το κολησει στο δικο του δεν θα παιρνει το αμαξι μπροστα.Υπαρχει και το checksum στη μεση που ειναι αλληλενδετο με την εκδοση εγκεφαλου.:cool:

mavras
11-06-2009, 00:14
η τραμπα γινεται σε οποιαδηποτε σεατ (ή και εκτος σεατ αν ξερουμε κωδικους immo και ξερουμε να το κανουμε απο vagcom) και πριν απο 3 χρονια κοστιζε 80 ευρω

sotirisfr
11-06-2009, 09:35
Η δια διαδικασια υσχιει και για τα ποιο μεγαλα μοντελα...???20vt...???

kemmotar
11-06-2009, 10:13
φυσικα...

sotirisfr
11-06-2009, 10:17
Ευχαριστω γιατι υπαρχει περιπτωση να τσιμπησω ενα ρεβο απο κουπρα....

mavras
11-06-2009, 15:27
αν εχεις FR δεν γινεται να βαλεις εγκεφαλο απο Cupra

kemmotar
11-06-2009, 18:49
σωστο και αυτο, πρεπει να βρεις απο αλλο FR

sotirisfr
12-06-2009, 03:31
φτουουουου.....δεν πειραζει....παω για οβερλοουντ τοτε...καλυτερα.......Ευχαριστ ω παιδες......:redface::D:redface: