PDA

Εμφάνιση Πλήρους Έκδοσης : Πρόγραμμα για 115hp.



izi
10-11-2010, 15:51
Παιδιά έχω μία απορία, το πρόγραμμα για τα 115 από τα 101 αλογάκια μπορούμε να το βάλουμε και μονοί μας;Γνώρισα ένα παλικάρι που το πουλάει και μου είπε ότι μπορώ και μόνος μου να το βάλω, ότι δηλαδή απλά το κουμπώνω επάνω και το μόνο που πρέπει να ελέγξω είναι αν έχουμε ίδιο κωδικό.Τελικά έχουμε ίδιο κωδικό αλλά γίνεται αυτό;Λίγο κουλό μου φάνηκε.Τόσο απλό είναι;Σκέφτηκα να ρωτήσω στην SEAT αλλά είναι λίγο άσχετοι αυτοί εδώ...

MGL
10-11-2010, 16:21
Όταν εννοείς να το κουμπώσεις,τι εννοείς;;;Να κολλήσεις μόνο σου ένα τσιπάκι;;Αν εννοείς αυτό,χρειάζεται να έχεις γνώσεις πάνω στο αντικείμενο,ωστέ να ξέρεις που να κολλήσεις το τσιπάκι και επιπλέον να έχεις ένα κολλητήρι το οποίο ξέρεις να το χειρίζεσαι.Επίσης,όλες οι αναβαθμίσεις/προγραμματισμοί γίνονται πλέον σειριακά και όχι με κολλήματα τσιπακίων(@*%%4)!!!Ποιο πρόγραμμα λέει οτι σου πουλάει και πόσο;;Λογκάρισμα ξέρεις να κάνεις να δείς να πήρες κάτι και αν είσαι safe.Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα.Εμένα πάντως μου μυρίζει απατεωνιά και θα σου έλεγα να μην το επιχειρήσεις,διότι θα κάνεις κακό στο αμάξι και στην τσέπη σου(αν σπάσει κανένα μοτέρ).

izi
10-11-2010, 16:37
2225

Δεν εννοούσα να βάλω το τσιπάκι, συγνώμη αν σε μπέρδεψα.Αυτή είναι η φώτο.Εννοούσε ότι πούλάει όλο τον εγκέφαλο.Παντώς αυτό με το μοτέρ με άγχωσε...Απλά τον δίνει σχετικά φτηνά σε σχέση με τις τιμές που άκουσα ότι παίζουν στην αντιπροσωπεία.

Αυτό με το λογκάρισμα δεν το ξέρω να σου πω την αλήθεια.Είναι το εργοστασιακό και το δίνει οπώς στο δείχνω στην φώτο γύρω στα 260-280 ευρώ.

MGL
10-11-2010, 17:06
Να υποθέσω οτι το πρόγραμμα που σου πουλάει είναι Revo ή κάτι σε no name;;Toν γνωρίζεις τόσο καλά αυτόν τύπο,ωστέ τον εμπιστεύεσαι οτι θα σου δώσει εγκέφαλο με πρόγραμμα;;;Γενικότερα αν πάει κάτι στραβά,ποιόν θα κυνηγήσεις;;;Πάντως γίνεται η ανταλλαγή εγκεφάλων,απλά θα έχεις ένα θεματάκι με το Ιmmo, το οποίο λύνεται στην Seat της γειτονιάς σου(πως λέμε ΕΒΓΑ)

galloper 4x4
19-11-2010, 17:32
καλησπερα, εχω βρει και εγω εναν εγκεφαλο με ιδιο κωδικο με το δικο μου κτλ... απο ενα τρακαρισμενο, λεει οτι ειναι με τα 115ps,
εξωτερικα φαινεται καπως οτι οντως ειναι με τα 115? αν το ανοιξω επιτοπου?

η απορια μου ειναι αυτο που αναφερετε και πιο πανω, το θεμα με το Immo. τι ακριβως κωδικο χρειαζομαι προκειμενου να γινει η "δηλωση"?? εχω ακουσει οτι χρειαζεται ενας κωδικος ο οπιος ειναι πισω απο το καντραν?
αν απλα ξεπριζωσω και πριζωσω τον νεο, θα δουλεψει?

σας ευχαριστω πολυ!

DjSeries
19-11-2010, 18:19
άποψη μου για τέτοιες δουλείς. παίρνεις τον εκάστοτε πωλήτή και πάτε αλαμπρατσέτο στη ΣΕΑΤ. πρώτα ελέγχεις αν όντως ο εγκέφαλος είναι αυτος που λέει (ειναι του 115 η ειναι του 75 πχ? ) και δευτερον στη ΣΕΑΤ κανεις και την τράμπα και ξεμπερδευεις μια και καλή και απο το immo και απο διάφορα άλλα πιθανά και μελλοντικά προβλήματα.ναι μέν θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω απο το να το κάνεις μόνος σου ή σε κάποιο άλλο συνεργείο αλλα στη χειρότερη αν γινει μ@λ@κι@ θα έχεις κάποιον να "κυνηγήσεις"

galloper 4x4
19-11-2010, 19:23
άποψη μου για τέτοιες δουλείς. παίρνεις τον εκάστοτε πωλήτή και πάτε αλαμπρατσέτο στη ΣΕΑΤ. πρώτα ελέγχεις αν όντως ο εγκέφαλος είναι αυτος που λέει (ειναι του 115 η ειναι του 75 πχ? ) και δευτερον στη ΣΕΑΤ κανεις και την τράμπα και ξεμπερδευεις μια και καλή και απο το immo και απο διάφορα άλλα πιθανά και μελλοντικά προβλήματα.ναι μέν θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω απο το να το κάνεις μόνος σου ή σε κάποιο άλλο συνεργείο αλλα στη χειρότερη αν γινει μ@λ@κι@ θα έχεις κάποιον να "κυνηγήσεις"

καλα τα λες... αλλα το ιμπιζακι αυτο ειναι στουκαρισμενο!
και χρειαζεται λενε ενα ςκωδικος του immo πουειναιπισω απο το καντραν!

DjSeries
20-11-2010, 15:55
παρε τον εγκέφαλο μαζι με το παιδι που τον πουλάει και πάτε σέατ να δείτε τι και πώς!

arhs kaz
21-11-2010, 00:15
καλησπερα, εχω βρει και εγω εναν εγκεφαλο με ιδιο κωδικο με το δικο μου κτλ... απο ενα τρακαρισμενο, λεει οτι ειναι με τα 115ps,
εξωτερικα φαινεται καπως οτι οντως ειναι με τα 115? αν το ανοιξω επιτοπου?

η απορια μου ειναι αυτο που αναφερετε και πιο πανω, το θεμα με το Immo. τι ακριβως κωδικο χρειαζομαι προκειμενου να γινει η "δηλωση"?? εχω ακουσει οτι χρειαζεται ενας κωδικος ο οπιος ειναι πισω απο το καντραν?
αν απλα ξεπριζωσω και πριζωσω τον νεο, θα δουλεψει?

σας ευχαριστω πολυ!

Γιατί δεν πας να βάλεις ένα προγραμματακι αφτερμαρκετ να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο και χωρείς πολλά τρεξίματα σε συνεργία κτλ.
Άποψη μου βάλτα κάτω όλα και σκέψου τα εργασία + τρέξιμο + έξοδα + πόσο θα τον πληρώσεις +η απογοήτευση αν δεν ταιριάζει = συμφέρει αν καταλαβαίνεις ότι σε συμφέρει τότε προχώρα

galloper 4x4
21-11-2010, 16:02
σκεφτομαι για την συγκεκριμενη μπελαλοδουλεια γιατι εχω βρει τον εγκεφαλο και το προγραμμα σε αρκετα καλη τιμη!!!

αυριο πουρνο πουρνο θα μιλησω με SEAT να δουμε τι θα μας πουνε... !!!

galloper 4x4
23-11-2010, 23:19
καλησπερα,
απλα αλλαλουμ με τις αντιπροσωπειες!!

καταρχας αυτο που καταλαβα μιλωντας με δυο αντιπροσωπειες-service ηταν οτι,
πρεπει να "περαστουν" στον "νεο" εγκεφαλο οι κωδικοι απο το immo!
και δεν χρειαζεται να ξερω καποιον κωδικο (για το immo) απο το τρακαρισμενο!

το αστειο ειναι πως, η μια αντιπροσωπεια ζητησε 55-60ευρω ενω η αλλη ζητησε 35ευρω!!!
ονοματα και περιοχες δεν λεμε οικογενειες δεν θυγουμαι!χαχαχοχοχοχιχιχι χεχεχε!!!!

ετσι αυριο περνουμε τον εγκεφαλο κτλ., και στην συνεχεια ραντεβου, για το σεταρισμα!

Biliou
24-11-2010, 00:20
Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις εσύ ένα τηλεφωνάκι στον προγραμματιστή που έχει φτιάξει το τσιπάκι και να του πεις έχω αγοράσει έναν εγκέφαλο με το πρόγραμμα σου, μπορώ να έρθω να το περάσουμε στο δικό μου (με το αζημείωτο πάντα)
Ή αλλιώς αν ξέρεις το παιδί που στο πουλάει το προγραμμα, να εμφανιστεί ως ίδιοκτήτης που στούκαρε το δικό του και θέλει να το μεταφέρει στο καινούργιο του (που λέει ο λόγος). Μια παπατζίτσα να του πεις τέλοσπάντων.
Μια ιδέα ρίχνω δεν ξέρω κατα πόσο είναι εφαρμόσιμη, αλλά τι κοστίζει ένα τηλεφωνάκι?:D

galloper 4x4
24-11-2010, 17:58
σωστα, τον προγραμματιστη δεν τον σκεφτηκα!!!!!
τα πραγματα πριν λιγοτα πηραμε !!!

εχουμε κανα τηλ. αποτον "προγραμματιστη"?????

galloper 4x4
24-11-2010, 18:14
βρηκα το τηλ αποτο internet, δεν μπορουν νακανουν αυτοι την τραμπα!!

απλα με προβληματισε κατι που μου ειπε,
πως στην αντιπροσωπεια ζητηθει μεσω του συστηματος update, το εξτρα προγραμμα ΧΑΝΕΤΑΙ!!!! και οι πιθανοητες ειναι 50-50!!!

ChRiS_20vt
17-12-2012, 02:17
Ερωτηση...Φτιαχνοντας ενα καστομ προγραμμα σ εναν χ προγραμματιστη δεν ανεβαινει και ο κοφτης?Αρα λοιπον δεν αυξανονται και τα χιλιομετρα?Οταν πχ εχουμε 3η και 6800 στρ τα χλμ του κοντερ μου ειναι 135,με το προγραμμα λογικα δε θα παρει αλλα 10χλμ σε καθε σχεση η λεω χαζομαρες?Κοφτης εννοω οχι πανω απο 7100.Λογικα και λιγακι τελικη?

brwmogazos
17-12-2012, 11:39
Φυσικα και αυξανεται η τελικη ταχυτητα ανα σχεση. Η τελικη ταχυτητα της μεγιστης σχεσης του κιβωτιου ομως για να την πιασεις χρειαζεται και το αμαξι να εχει την απαιτουμενη δυναμη να υπερνικησει τις αεροδυναμικες δυναμεις που του ασκουνται.

Δηλαδη αν 1η 2α κτλπ βλεπεις παραπανω χιλιομετρα με μεγαλυτερο κοφτη, η τελικη σχεση ισως να μην σου δωσει τα εξτρα χιλιομετρα που θα περιμενες.

ισως να αυξηθει κατα λιγο επειδη στροφαρισες την 4η ψηλοτερα και στο φασμα στροφων που επεσες κατα την αλλαγη σε 5η σου επιτρεπει να μαζεψεις μερικα ακομη χιλιομετρα.

Τελος δοκιμασε να μην εισαι 100% WOT δηλαδη στο γκαζι σου κατα την τελικη σου. Ισως να μαζεψεις μερικα ακομη χιλιομετρα γιατι σε WOT συνηθως ο χαρτης ειναι διαφορετικος και κανει πιο πλουσιο το μειγμα για προστασια. δοκιμασε να μετριασεις ελαχιστα το γκαζι σου σε 5η...ισως να ειναι πιο φτωχο το μειγμα σου και να μαζεψεις λιγα ακομη χιλιομετρα....

ChRiS_20vt
17-12-2012, 11:56
Φυσικα και αυξανεται η τελικη ταχυτητα ανα σχεση. Η τελικη ταχυτητα της μεγιστης σχεσης του κιβωτιου ομως για να την πιασεις χρειαζεται και το αμαξι να εχει την απαιτουμενη δυναμη να υπερνικησει τις αεροδυναμικες δυναμεις που του ασκουνται.

Δηλαδη αν 1η 2α κτλπ βλεπεις παραπανω χιλιομετρα με μεγαλυτερο κοφτη, η τελικη σχεση ισως να μην σου δωσει τα εξτρα χιλιομετρα που θα περιμενες.

ισως να αυξηθει κατα λιγο επειδη στροφαρισες την 4η ψηλοτερα και στο φασμα στροφων που επεσες κατα την αλλαγη σε 5η σου επιτρεπει να μαζεψεις μερικα ακομη χιλιομετρα.

Τελος δοκιμασε να μην εισαι 100% WOT δηλαδη στο γκαζι σου κατα την τελικη σου. Ισως να μαζεψεις μερικα ακομη χιλιομετρα γιατι σε WOT συνηθως ο χαρτης ειναι διαφορετικος και κανει πιο πλουσιο το μειγμα για προστασια. δοκιμασε να μετριασεις ελαχιστα το γκαζι σου σε 5η...ισως να ειναι πιο φτωχο το μειγμα σου και να μαζεψεις λιγα ακομη χιλιομετρα....
Μερσι.Φοραω και σπριντ μπουστερ.Μηπως αυτο οταν βαζεις προγραμμα πρεπει να βγει?

dimitris_cordoba
17-12-2012, 11:59
Λογικά πρέπει να βγει ώστε αν το βγάλεις αργότερα να μην έχει ρυθμιστεί με το + που δίνει στο μπουστερακι στο γκάζι και ξενερωσεις

ChRiS_20vt
23-01-2013, 22:32
Εχω μια απορια αναμεσα σε 2 επωνυμους προγραμματιστες και θα ηθελα βοηθεια.Τι προτεινετε?Ανδριανακη η etuners?Καμια γνωμη?

brwmogazos
24-01-2013, 08:40
e - tuners δεν ξερω αν σκαλιζουν 14αρια...

Ο ανδριαννακης εχει φλασαρει πολλα 14αρια τα οποια στον δρομο τουλαχιστον μιλανε για +2 καροτσια μπροστα απο τα Ρεβο...

Αν ποτε αλλαζα προγραμμα θα πηγαινα ειτε Δημητριαδη (80%) ειτε Ανρδιαννακη (20%) στο 1400

mitsakos mk4
27-01-2013, 21:49
μπορεί κάποιος να μου δώσει το τηλέφωνο του ανδριαννάκη? αυτό που έχει στο site του μάλλον δεν είναι σωστο.
αλήθεια ο δημητριάδης ασχολείται με τα κινητηράκια μας?

Magdem
27-01-2013, 23:32
Αν δεν το σηκώνει τότε το σωστό είναι.

Άπο ότι έχω ακούσει είναι πολύ δύσκολο να τον βρεις στο τηλέφωνο .

MGL
28-01-2013, 00:04
Οπως τα λεει συντροφος.Για να τον βρεις,πρεπει να πας απο εκει.Ειλικρινα αυτη τη τακτικη δεν την καταλαβα ποτε και δυστηχως δεν ειναι ο μοναδικος.

ChRiS_20vt
28-01-2013, 00:30
Ε ενταξει ρε σεις ενας που μενει στην αλλη ακρη δεν ειναι και ευκολο να παει απο κει,να κλεισει ραντεβου και μετα να ξαναπαει για να κανει δουλεια.Τι να πω..Τοση δουλεια υπαρχει και δε σηκωνει ουτε τα τηλεφωνα?Εγω ειχα επικοινωνησει μαζι του μεσω εμαιλ και μου απαντησε μετα απο κανα 2βδομαδες.Ουτε εμενα μου αρεσει αυτο το σκεπτικο αλλα τι να πεις..

MGL
28-01-2013, 01:00
Τους παρακαλάμε κιόλας!!!Ρε ξύλο που θέλουν!!!

ChRiS_20vt
28-01-2013, 01:11
Χαχαχα.Ε οχι και ξυλο.Ειμαστε ηρεμα παιδια..Πιστευω οτι θα ηταν καλυτερο να πεσουν στην τιμη.Αλλα και παλι το σκεφτομαι και ξενερωνω.Ενα σκασμο λ7 γιανα παρω 3-5 αλογα.

brwmogazos
28-01-2013, 08:44
Δημητριαδης κατεμε παιδες...Περαστε μια βολτα απο εκει και κουβεντιαστε τον...Αν τωρα πας σαν ασχετος και του πρηξεις τον πεοντα λογικο να μην σου δωσει και τοση σημασια, ο οποιοσδηποτε προγραμματιστης

izi
28-01-2013, 09:27
Δημήτρη δεν είναι έτσι ο μέσος πελάτης.Το ότι πάνε μερικοί με υφάκι δεν σημαίνει ότι όλοι είναι έτσι.Και στην τελική πελάτης είναι και εσύ επαγγελματίας, λογικό να είναι ''άσχετος''.
Αν είσαι μακριά δεν μπορείς να πηγαίνεις συνέχεια.
Εγώ έχω στείλει(σε πολλούς όχι μόνο προγραμματιστές) κατά καιρούς mail γιατί ναι είναι τσάμπα και εύκολο και οι περισσότεροι δεν έχουν απαντήσει χρόνια τώρα!!!!
Και στα τηλ τα σηκώνουν και αν δουν ότι ρωτάω πολλά και θέλω να μάθω και το παραμικρό μου λένε πέρνα από το μαγαζί.Πως θα περάσω ρε ούφο όταν είμαι σε άλλη πόλη????ή θα αγοράσω γουρούνι στο σακί??????(το ούφο δεν είναι για σένα Δημήτρη).

brwmogazos
28-01-2013, 09:42
Σε καταλαβαινω αλλα σκεψου το εξης. Εισαι προγραμματας. Κρατας μαγαζι μονος σου...Δεν μπορεις να κανεις την τηλεφωνητρια...Δηλαδη αναγκαστικα οτι και να κανεις δεν θα μπορεις να σπαταλας 1000 ωρες στο τηλεφωνο απο παλικαρια που απλα παιρνουν τηλ για να μαθουν. Γενικοτερα οι περισσοτεροι παιρνουν μπαλα τους προγραμματαδες, ρωτανε 1002 κουταμαρες και στο τελος προγραμμα δεν βαζουν. Πιστεψε με...Φαντασου να πρεπει να απαντας σε ολα τα τηλ και συναμα να προγραμματιζεις-κουρδιζεις την κονσερβα μονος σου. Λογικο δεν ειναι λοιπον? Δεν δικαιολογω την σταση αυτη πληρως. Αλλα αν κρατας το μαγαζι μονος σου γιατι πχ το να παρεις εναν πιτσιρικο η μια κοπελα για γραμματεα η βοηθο ο μισθος της και η ασφαλιση της ΔΕΝ θα σου επιφερει εξτρα κερδος, σκεψου ποσο δυσκολο ειναι.

Να δωσω αλλο παραδειγμα? Εχεις συνεργειο. Κανεις ολη την δουλεια μονος σου διχως βοηθο. Πεφτει πχ καποιες μερες μπολικη δουλεια και δεν προλαβαινεις. Συμφαιρει να προσλαβεις βοηθο με ενα 800αρακι πχ το μηνα + 1500 ασφαλειες ενσιμα κτλπ κτλπ? Τα λεφτα αυτα που θα ξοδευεις καθε μηνα για τον βοηθο θα τα παρεις πισω? ΟΧΙ. Ελπιζω να με καταλαβαινεις...αρα δεν μπορεις να εισαι και στο τηλεφωνο ολη μερα. Φαντασου εναν προγραμματα που δουλευει και στο dyno παραλληλα....

izi
28-01-2013, 09:53
Ναι ρε Δημήτρη αλλά αυτό δεν απασχολεί τον πελάτη στην τελική.Ας βρει λύση.Πως θα έχει πελάτες μετά????Το σπασμένο τηλέφωνο θα γίνεται????
Σε καταλαβαίνω και έτσι είναι αλλά περί εξόδων αλλά δικό τους θέμα.Ας έχει έναν τηλεφωνητή και να σου λέει στείλε mail, ας βλέπει τα mail και να απαντάει σε μερικά.Ας λέει τηλ μόνο μία ώρα την ημέρα την τάδε ώρα.Δεν μπορεί να βρει ΜΙΑ ώρα???

Σου είπα το πιο απλό....εγώ πως ακριβώς θα πάω από το μαγαζί του καθενός που είναι σε άλλη πόλη?Και φυσικά όταν στέλνω mail γράψω τα ΠΑΝΤΑ για να κρίνει ο άλλος τι θέλω και που είμαι.Γιατί δεν απαντάνε οι περισσότεροι????Να σου πω εγώ...γιατί με το χαζό μυαλό τους, σκέφτονται δεν θα του πάρουμε λεφτά άρα στα παπάκια μας.Και δεν διαβάζουν καν ότι τους λέω να το συζητήσουμε ώστε να κανονίσω ταξίδι μαζί με άλλες δουλειές.

Λύσεις υπάρχουν, δύσκολες μεν, αδύνατες δεν.
Απλά μερικοί(όχι όλοι) δεν ασχολούνται, έχουν καθησυχαστεί και μετά θα απορούν γιατί δεν έχουν νέους πελάτες.....
Δεν λένε να καταλάβουν ότι τα πράγματα χειροτερεύουν και θα μας παρακαλάνε σε λίγο.

brwmogazos
28-01-2013, 12:00
Κοιτα στο τηλ δεν βρισκεις και κανεναν πλεον...
Αν οι προγραμματαδες ειχαν ελευθερο χρονο φυσικα και θα απαντουσαν στα τηλ. Απο την στιγμη που δεν προλαβαινουν ουτε να παρουν ανασα = φουλ δουλεια...Σκεψου ομως να αφηναν 2 αμαξια την ημερα για να απαντουν στα τηλ...αμεσως αμεσως χανουν πανω απο 1000 ευρω καθαρου κερδους για να απαντησουν στο τηλ του καθε πικραμενου! Φυσικα και δεν σημαινει οτι η μεριδα των ανθρωπων ειναι του ιδιου τυπου.
Πας απο εκει, μιλας μαζι του, κοβεις φατσες, εχεις και feedback απο αλλους και κανονιζεις μαρουλι.

Εμεις που ειμαστε απο επαρχια ξερεις πολυ καλα οτι πληρωνουμε 2πλα και 3πλα καποιες φορες καθε βελτιωση. Αν πχ θελεις 5000 στην αθηνα να φτιαξεις ΒΤ...απο επαρχια και για καθε μλκια που ισως αντιμετωπισεις εχεις ενα σκασμο εξτρα εξοδα εξαρταται και το ποσο μακρια μενεις!

Γιαυτο και οι κονσερβες = ΡΕΒΟ, ABT, GIAC κτλπ εχουν μαζεψει ολο το χρημα γιατι εκτος απο ποιοτικες, ειναι και trouble free τις περισσοτερες φορες. Πας σε φλασαρει και τελος...κουρδιζεις λιγο ακομη αν εισαι τουρμπατος και τελος...Ειναι μεγαλο θεμα και για να πουλησουν τετοιο προιον εχει πεσει μπολικο research ωστε να ειναι σιγουρη η αξιοπιστια τους (πλην εξαιρεσεων...)

rtytop
22-09-2014, 22:04
Αλανια οταν ειχα παρει μετεχειρο το αμαξι δεν ηξεραν αμα εχει προγραμα ολη μου λενε οτι εχω και προσφατα ειχα περασει απο την σεατς να παρω κατι ρινκ για τις πιπες για το φιλτρο βενζινης γιατι ειχα κοπει και εχανε βενζινη και ρωτησα εναν μηχανικο αν μπορουμε να το δουμε ναι ειπε αλλα δεν το λεγε με σιγουρια εδω δεν ηξερε οτι στις πιπες απο το ντεποζιτο που κουμπονουν στο φιλτρο εχει μεσα ρινκ για να κουμποσουν για να μην χανει βενζινη υπαρχει κανας αλλος τροπος να το μαθω?μην μου κανει καμια πατατα ο τζες!

izi
23-09-2014, 00:12
Εγώ ποντάρω στο ότι στην σέατ μπορούν να σου πουν αν φοράς revo.

ChRiS_20vt
23-09-2014, 12:49
Η λύση είναι μια. Πήγαινε φτιαξε πρόγραμμα στο δυναμομετρο.

rtytop
23-09-2014, 13:05
Για ρεβο μου ειπε οτι μπορει να το δει αλλα για αλλο δεν νομιζω απο οτι καταλαβα!

Τι εννοεις να φτιαξω προγραμα στο δυναμομετρο?

izi
23-09-2014, 13:47
Η λύση είναι μια. Πήγαινε φτιαξε πρόγραμμα στο δυναμομετρο.

Είναι αυτό λύση στο ερώτημα πως θα μάθει αν φοράει πρόγραμμα το αμάξι του:confused::confused::confused::confused::con fused:

rtytop, εννοεί να πας να σκάσεις 350-450€ να βάλεις πρόγραμμα εκτός του revo(είτε έχεις είτε δεν έχεις revo).


Υ.Γ. έχουμε πει πολλάκις πως γίνεται το πρόγραμμα στα 14άρια ΒΒΖ, μην τρελενόμαστε.Όλα κονσέρβα έχουν εδώ και πολλά χρόνια απλά γίνεται δοκιμή για την σωστή λειτουργία του.Συγκεκριμένες ρυθμίσεις γίνονται μόνο αν ζητηθεί από τον πελάτη και φυσικά όχι στα ''λίγα'' 110-120 αλογάκια σαν 14άρη χωρίς έξτρα προίκα.

ChRiS_20vt
23-09-2014, 14:30
Όχι δεν είναι λύση.Είναι όμως λύση να πάρει λίγη ροπουλα και λιγα αλογακια. ;)

Νταξει είναι μλκ να πας να σκασεις τοσα λεφτά για να πάρεις λιγα πράγματα.
Βελτίωση χωρίς μαρούλι δυστυχώς δε γίνεται.

izi
23-09-2014, 14:37
Βρε εγώ κατάλαβα τι εννοούσες αλλά ο rtytop σαν ο μέσος επαρχιώτης(με την καλή έννοια, μην παρεξηγηθούμε) δεν σε κατάλαβε!

Δυστυχώς κάτω από 300€ επαρχία δεν θα βρει.Με αποστολή εγκεφάλου θα παίξει τα 280-350€ ενώ με αντιπρόσωπο 350-450€ άνετα.

rtytop
23-09-2014, 14:38
Μα δεν θελω να βαλω προγραμα να δω αμα φοραει θελω γιατι μαλακια ειναι να μην ξερω!

ChRiS_20vt
23-09-2014, 15:06
Σωστα ναι.Στην επαρχια οντως είναι διαφορετικά τα πράγματα. Πιστεύω στη Σέατ να μπορούν να του πούνε.

izi
23-09-2014, 23:40
Μα δεν θελω να βαλω προγραμα να δω αμα φοραει θελω γιατι μαλακια ειναι να μην ξερω!

Πήγαινε στην σέατ...
Αν από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη το πήρες απείραχτο(εννοώ για το body kit) τότε 99% φοράς revo.
Να έχεις άλλο πρόγραμμα κομματάκι δύσκολο, θα το είχες πάρει χαμπάρι πίστεψε με!!!Τώρα είσαι στο δίλημμα..φόρας revo ή όχι????

Από την άλλη αν δεν θες να πας στην σέατ, βρες άτομο με 14άρι ΒΒΖ μοτέρ χωρίς τίποτα πάνω ΚΑΙ 16άρες(κοινώς βρες την έκδοση sport και ΟΧΙ την sportrider) κάντε δοκιμές ρολλ.Αν φοράς revo θα του ξεκολλάς, από στάση μην πατήσετε γιατί παίζουν άλλα εκεί.

offtopic....
Άσχετο Εγνατία δεν βγαίνεις καθόλου απογεύματα?Είσαι ο μοναδικός που δεν έχω πετύχει γύρω από τα Γιάννενα!!!Πάλι σήμερα κοίταζα μπας και...αλλά τίποτα!!!!Συνήθως όλο και κάποιον πετυχαίνω ιδικά αν κάνω στάση στο ''go''.

rtytop
24-09-2014, 00:21
Ενας εξατμισας ειχε δει το χταποδι και μου ειχε πει σιγουρα φορας προγραμα γιατι αυτα πανε μαζι συνειθως,απο σταση τα πηγα προσφατα με ενα ταξι οκταβια το καινουριο ντιζελ πρωτη του εκανα 3αμαξια διαφορα 3το ιδιο παρεμενε η διαφορα και μετα εκοψα αλλα αυτος το εσκιζε πεταγε φουλ καπνιλα χεχε δεν πολυ βγαινω εγνατια συνηθως πρεβεζα παω απο τον παλιο δρομο!

ChRiS_20vt
24-09-2014, 00:28
Υπάρχει κι άλλος τροπος (απλός & γρήγορος) να δεις αν φοράς revo ή όχι.

Ποσο κοφτιαζεις???
Αν π.χ κοφτιαζεις 6500-6600 ΔΕΝ εχεις revo.
Αν π.χ κοφτιαζεις 6800 τοτε,ναι, εχεις revo.

Είχα revo και το ξέρω.Κόφτης 6800.Το άλλο 6l που εχουμε δεν έχει revo και κοφτιαζει 6500.

rtytop
24-09-2014, 01:26
Η 6890 η 6980 ενα απο τα δυο το γραφει το χαρτι απο το κτεο που περασα!

Zuratharamon
24-09-2014, 11:10
Να το δεις μόνος σου που κοφτιάζει για να εισαι σιγουρος. Τερμάτισε τη 2α σου και κοιτα

LefterisFS
24-09-2014, 11:23
Ενας εξατμισας ειχε δει το χταποδι και μου ειχε πει σιγουρα φορας προγραμα γιατι αυτα πανε μαζι συνειθως,απο σταση τα πηγα προσφατα με ενα ταξι οκταβια το καινουριο ντιζελ πρωτη του εκανα 3αμαξια διαφορα 3το ιδιο παρεμενε η διαφορα και μετα εκοψα αλλα αυτος το εσκιζε πεταγε φουλ καπνιλα χεχε δεν πολυ βγαινω εγνατια συνηθως πρεβεζα παω απο τον παλιο δρομο!

Ρε τον εξατμισά! Βλέπει από το χταπόδι αν φοράς ή όχι πρόγραμμα! Γαμάτος, να το αντικαταστήσουμε με τα vag-com.

Λοιπόν να το πάρουμε από την αρχή! Αν βλέπω καλά από την φωτογραφία του άβαταρ το αμάξι σου είναι top gun με τις 16άρες. Όλα τα top gun είχα πρόγραμμα revo!
Μετά, αν πας στην revo και το βάλω στο "διαγνωστικό" τους, αν φοράς revo, τότε στον κωδικό σου θα έχεις ένα αστερίσκο (*). Επίσης θεωρώ και στη Seat θα μπορούν να το δουν.

Για ποιο λόγο προβληματίζεσαι αν έχει πρόγραμμα ή όχι? Επίσης με τυχαίες δοκιμές με άκυρα αμάξι δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα, παρά μόνο με αντίστοιχο ibiza!

rtytop
24-09-2014, 11:43
Δεν ειναι τοπ γκαν λουκ τοπ γκαν ειναι με τα 101 μουλαρια ειναι θα παω μια βολτα απο την σεατ αλλα πονταρω οτι φοραει προγραμα αλλα οχι ρεβο θα δειξει!

brwmogazos
24-09-2014, 15:32
Αλλιως με τον κωδικο του αυτοκινητου σου VIN Και τηλεφωνο στην cargate.

Αν δεν απατωμαι εχουν αρχειο....

rtytop
30-11-2014, 14:19
Τελικα δεν φοραω προγραμα το κιταξε ενας μηχανικος της σεατ και μου ειπε οτι δεν βλεπω να φοραει προγραμα σρο κομπιουρερ !ξερει καννενας καμια τιμουλα για προγραμα απο ανδριανακι και αν βαλω θα καιει πολυ παραπανω?σημειοτεων οτι φοραω εξατμισει και σκουπα!

ChRiS_20vt
30-11-2014, 15:58
Πριν 3 χρόνια ο Ανδριαννακης ζηταγε 300- 350€.Έπαψα να ασχολούμαι όταν δεν απαντούσε στο τηλέφωνο και όταν του εστελνα mail απαντούσε όποτε μπορούσε.Λέω τι???Θα σε πληρώσω και θα σε παρακαλάω???Ασε ρε μάστορα..
Πάντως εγώ φορεσα e tuners το πλήρωσα πολύ λιγότερα απο αυτά που ζηταγε ο Ανδριαννακης και δεν το έχω μετανιώσει.Το καύσιμο έχει να κανει με το ποδι σου.Έχω παει Βόλο με το ενα τέταρτο του καυσίμου κι έχω παει με ενα ρεζερβουάρ.

rtytop
30-11-2014, 16:32
Δηλαδη ειδες καπια διαφορα με αυτο που εβαλες?κςι ποσο σου κοστισε?

ChRiS_20vt
30-11-2014, 20:30
Διαφορα φυσικά και είδα. Εγώ πηγα μαζί με ενα φιλο και μας έκανε καλύτερη τιμή.Βγήκε στον καθένα 250 πριν 1,5 χρονο.

izi
30-11-2014, 23:19
Τελικα δεν φοραω προγραμα το κιταξε ενας μηχανικος της σεατ και μου ειπε οτι δεν βλεπω να φοραει προγραμα σρο κομπιουρερ !ξερει καννενας καμια τιμουλα για προγραμα απο ανδριανακι και αν βαλω θα καιει πολυ παραπανω?σημειοτεων οτι φοραω εξατμισει και σκουπα!


Τα έχω γράψει και αλλού...ψάξε λίγο γιατί δεν μπορώ εγώ τώρα.
Συνοπτικά...πρόγραμμα Αδριαννάκης για πρώτο στάδιο με αποστολή εγκεφάλου 280€(δεν θυμάμαι αν ήταν με μεταφορικά).
Για 2ο στάδιο με έκκεντρο/υπερκυβισμό 250€(με την προϋπόθεση ότι υπάρχει ήδη πρόγραμμα πάνω).Εδώ θέλει το αμάξι στο δυναμόμετρο(λογικό).
Τα παραπάνω είναι τιμές Μάης του 2013.Αν πας από εκεί δεν ξέρω πόσο χρεώνει.

Πλέον απαντάει(τότε τουλάχιστον) σε mail άμεσα.Όταν έκανα το νταραβέρι μαζί του απάντησε άμεσα ενώ μέχρι 2-3 μήνες πριν δεν μπορούσα να έχω επικοινωνία.
Κατανάλωση από όσο θυμάμαι από εργοστασιακό 101 αυξήθηκε ελάχιστα, αλλά ήταν μικρότερη από όταν ήταν σκέτο σκούπα.Γενικά ένα σωστό πρόγραμμα κραταέι χαμηλά την κατανάλωση.Φυσικά χωρίς μετά να αλλάζεις πράγματα χωρίς να ρυθμίζεται.

rtytop
01-12-2014, 00:34
Α οκ δηλαδη πρεπει να βγαλω τον εγκεφαλο να τον στειλω και μετα να τον βαλω πανο μονος?και πως θα καταλαβω οτι μου εβαλε προγραμα?

AntrikosFR
01-12-2014, 00:40
Στο πόδι σου.. δεν εχει λογο να ΜΗΝ σου βάλει προγραμμα (οπως το θέτεις)..
Το βλεπεις και με vagcom..
Μετα v tec kicked in yooooo!!

rtytop
01-12-2014, 00:54
Εχει καπια σελιδα στο ιντερνετ?

nive
01-12-2014, 09:40
Για ποιον από τους δύο?

Πρόσφατα έμαθα πως ο Ανδριαννάκης προγραμματίζει τα seajets νομίζω,αυτά τα τούμπανα που μας πάνε διακοπές μπαμ μπαμ. Δεν νομίζω να ασχολείται άλλο με αμάξι εκτός από ελάχιστους γνωστούς. Φυσικά αυτό μπορεί να είναι μόνο μία φήμα και να μην ισχύει δεν χάνεις τίποτα να το δεις.
Αν θες του Κρίτωνα το τηλ στο στέλνω με πμ.

rtytop
01-12-2014, 13:50
Α ωραιος φιλε απο το αλλο μηνα θα σ πω να μου δωσεις το τηλ γιατι μου τα πηραν η τραπεζες σημερα χεχε!εντομεταξη πρεπει να βαζουνε ονerload στην πολη μου ειναι ενας αντιπροσωπος ξερει καννενας τιποτα για αυτο το προγραμμα?

Piterakos
01-12-2014, 15:31
τα overload γενικότερα είναι γνωστά και καλά προγράμματα αλλά σε 20vt και πάνω.
Για 1,4 με overload δεν έχω ακούσει προσωπικά αλλά κάνε του μια ερώτηση, δε χάνεις τίποτα

rtytop
01-12-2014, 16:35
Αυτο θα κανω δεν εχω να χασω κατι!