PDA

Εμφάνιση Πλήρους Έκδοσης : μου ξεμεινε το boosteraki!



alex76
13-12-2012, 00:59
καλησπερα...
Είχα βαλει το boosteraki του μπουλεκου, στο 1.4 ιμπιζακι που εχω. Είδα διαφορά στην επιταχυνση αλλά και αυξημενη καταναλωση βενζίνης, λογικό. Το θεμα είναι άλλο όμως. Από τον Μακρή που το εβαλα, δεν μου δώσαν το φισακι με το οποίο απότι καταλαβα εκ των υστερων, είναι για να ρυθμιζει ορισμενες παραμετρους. Στο κουτάκι υπήρχε σχετικός χώρος αλλά το φισακι δεν μου το δωσανε. Τεσπα. Το boosteraki το εβγαλα και δεν το χρησιμοποιώ μέχρι που έμαθα αυτό για το φισακι. Παω στον Μακρή μου λενε... "αποκλείεται να μην στο δωσαμε" και "έτσι μας το δωσανε και μας" και τις γνωστές @@@ριες. "Θα επικοινωνησω με Μπουλεκο και θα σε παρουμε τηλ..."
Ακόμη περιμένω. Πήρα μπουλεκου και μου είπαν ότι αποκλείεται να έδωσαν το εξαρτημα χωρίς το φυσακι και ότι πλεον, δεν υπάρχει τετοιο φυσακι γιατί έχουν βγει καινουργια μπουστερακια με μία διαφορά στην υποδοχή.
Υπάρχει καμία άκρη για να βρω το φυσακι? Απ'οτι είδα στιος οδηγίες χρησεις, βοηθαει για να διαλέξεις "κλιμακα". Δεν περιμενω να δω μεγαλη διαφορά στην καταναλωση προς τα κατω, αλλά για το γαμωτο θελω να το δοκιμασω...
Αλέξης

cupra danny
13-12-2012, 10:27
για του λογου το αληθες,αυτο που σου λειπει κανει τη διαφορα..εχει 3 διαφορετικες παραμετρους και ειναι αρκετα διαφορετικη η μια με την αλλη..φιλος μου με tsi το εβαλε και με εκανε βολτα πριν καιρο και να πω την αληθεια,θα ηθελα και εγω ενα..

brwmogazos
13-12-2012, 10:55
Τους π@π@ρες...


ενοχλησε τον Μακρη! καποιος την εκανε την βλακεια εκει και λογικα θα βρεθει ακρη!

alex76
13-12-2012, 11:04
αυτο μου είπαν φιλε cupra danny. για τρεις παραμέτρους όσον αφορά την "χρηση" του. κανονική, μέτρια, δυνατή ή κάπως έτσι. αλλά άκρη δεν βρισκω...

cupra danny
14-12-2012, 00:15
αν δουλευει μονιμα στη δυνατη,αφησε το ετσι..εξαλλου τα αλλα ειτε τ εβαζες ειτε οχι,το ιδιο και το αυτο.το θεμα ειναι το τι πληρωσες και το τι πηρες.

alex76
14-12-2012, 00:21
αν δουλευει μονιμα στη δυνατη,αφησε το ετσι..εξαλλου τα αλλα ειτε τ εβαζες ειτε οχι,το ιδιο και το αυτο.το θεμα ειναι το τι πληρωσες και το τι πηρες.

το εχω βγαλει και δουλευε μονο στη "δυνατή" εκεί μου το είχε ρυθμισει. και ψαχνομαι για να βρω το φυσακι, να το βαλω στην μετρια σκαλα να δω πως θα είναι...


Τους π@π@ρες...


ενοχλησε τον Μακρη! καποιος την εκανε την βλακεια εκει και λογικα θα βρεθει ακρη!

δεν καταλαβες καλα. ο ιδιος ο μακρης ειπε οτι θα με ειδοποιήσουν. ακόμη τον περιμενω...

brwmogazos
14-12-2012, 08:37
Ξαναενοχλησε τον...Ο Μακρης γενικοτερα θα σου βρει ακρη...

Και εμενα οι εμπειριες μου απο εκει δεν ειναι οι καλυτερες, μεχρι που αλλαξα συνεργειο...παντως απο τον ιδιο τον Μακρη δεν ειχα ποτε παραπονο. Παντα με εξυπηρετουσε. Πιεσε τον λιγο ακομη

dimitris_cordoba
14-12-2012, 12:11
αρα το μπουστερ εχει απο την μανα του το καλωδια γιατι ουτε μενα εχει τον επιλογεα????

alex76
14-12-2012, 21:48
αρα το μπουστερ εχει απο την μανα του το καλωδια γιατι ουτε μενα εχει τον επιλογεα????

Από την μανα του ναι, εχει ενα καλωδιο και ενα κουμπι και το κουμπωνεις. σου εχει επιλογες. να βαλεις το... πρόγραμμα στο "ηπιο", στο "μεσαιο" ή στο δυνατό".
Κλίμακες για την απόδοση του. Εμενα μου το εβαλαν στο "δυνατό" και δεν μου δωσαν το καλωδιο με το κουμπι. Και μαλιστα, ειχε υποδοχη και στο κουτακι το οποίο για καποιον ανεξηγητο λογο εχω κρατησει. θα ξαναπαω Δευτερα να δω τι θα μου πουν.
Εσενα δεν έχει ή δεν στο έβαλαν? θα βγαλω φωτο αυριο το κουτι να δεις πως ηταν...

dimitris_cordoba
14-12-2012, 22:01
Δεν το έβαλαν το καλώδιο γιατι το μπουστερακι το χω.το θέμα είναι πως πέρασε 8 ετια. :( κωλ...βελμαρ
Και τώρα;;;;;

alex76
15-12-2012, 03:22
Δεν το έβαλαν το καλώδιο γιατι το μπουστερακι το χω.το θέμα είναι πως πέρασε 8 ετια. :( κωλ...βελμαρ
Και τώρα;;;;;

xaxa και γω πριν το 09 το πηρα αν δεν κανω λαθος. και εμαθα για το καλωδιο ξαφνικα, απο το πουθενα, πριν από κανενα διμηνο...

dimitris_cordoba
15-12-2012, 05:19
Τώρα είδα την απόδειξη 200 ευρώ το 07 είναι τελικά και 8α πάρω τον κ. Ζερβα...κη το πρωί να δούμε τι παίζει και 8α ενημερώσω

alex76
15-12-2012, 12:38
Τώρα είδα την απόδειξη 200 ευρώ το 07 είναι τελικά και 8α πάρω τον κ. Ζερβα...κη το πρωί να δούμε τι παίζει και 8α ενημερώσω

οκ. αναμενουμε

dimitris_cordoba
15-12-2012, 19:59
Νεώτερα την Δευτέρα μου κράτησε στοιχεία και θα με πάρει !!!

dimitris_cordoba
18-12-2012, 16:29
τελικα η αποδειξη μου ηταν απο τον μπουλεκο οπου και εγινε η τοπο8ετηση.8α παω αυριο αλλα μου ειπε τηλεφωνικα οτι ισως να ηταν η εκδοση χωρις καλωδιο.παιζει αυτο η λεει μλκς?????

alex76
18-12-2012, 17:06
τελικα η αποδειξη μου ηταν απο τον μπουλεκο οπου και εγινε η τοπο8ετηση.8α παω αυριο αλλα μου ειπε τηλεφωνικα οτι ισως να ηταν η εκδοση χωρις καλωδιο.παιζει αυτο η λεει μλκς?????

τι να σου πω. εμενα η αποδειξη ειναι απο μακρη και το κουτι σου ξαναλεω, οτι ειχε υποδοχη για το καλωδιο άρα δεν παιζει το δικο μου να είναι η έκδοση χωρίς καλώδιο. θα το βγαλω φωτο το πρωι, το ξεχασα...

πολύ απλή απορία... και πως ειναι δυνατόν να είναι η έκδοση χωρίς καλώδιο σε σενα. τις "κλιμακες" πως θα τις αλλαζεις; με βουντού;

dimitris_cordoba
18-12-2012, 17:28
Xaxaxaxaxa μάλλον το δικό μου έχει voice control.