PDA

Εμφάνιση Πλήρους Έκδοσης : Boost Controller η και οχι??



AntrikosFR
06-12-2013, 16:35
Δεν εχω αλλες λεπτομερειες παρα μονο μια φωτογραφια..
Γνωριζει κανεις τιποτα?

http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/c/199/4xg5.jpg (http://imageshack.com/i/5j4xg5j)

giorgosfr
06-12-2013, 16:49
boost controller ειναι ρε το καινουργιο της greddy!

AntrikosFR
06-12-2013, 17:05
κανα 700αρι? Ευχαριστω γαρρρτακι!

isidorosfr
06-12-2013, 17:05
Αντρικο αυτο ειναι το GReddy Profec Electronic Turbo Boost Controller OLED Display ς η νεα σειρα τησ Greddy!!

http://www.ebay.com/itm/New-GReddy-Profec-Electronic-Turbo-Boost-Controller-OLED-Display-/121120088118?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item1c3351e036

AntrikosFR
06-12-2013, 17:07
Ενταξει.. Το πηρα αυριο.. χαχαχα.. Τα σπαει παντως!

isidorosfr
06-12-2013, 17:19
Ειναι πανεμορφο και πιστευω αξιόπιστο οπως κ ο προκάτοχος του!

nive
10-01-2014, 14:13
Αν ψάχνεις bc έχει ένα avcr o Δημήτρης (delectronics) και το δίνει πολύ φθηνά. Στείλε μου πμ αν θες το τηλέφωνό του.

vazelos@ibiza
10-01-2014, 14:57
325 το δίνει ο Ιάπωνας... Να διωξω το δικό μου
κάνα 250ρι μαζί με το κουμπί κ να το τσιμπησω
σκέφτομουν..

nive
10-01-2014, 15:41
Δεν το`λεγες πιο νωρίς οτι΄το δίνεις τόσο φθηνά!!!
Με κουμπί παίρνεις άνετα 300!!
Αλλιώς βάλτο χώρια 220 το bc και 100 το κουμπί. Για το κουμπί θα σε παρακαλάνε....

vazelos@ibiza
10-01-2014, 16:28
Δεν είναι το δικό του κουμπί,είναι χειροποίητο...
Την δουλειά την κάνει βέβαια κανονικά απ το
Τιμόνι

mavras
10-01-2014, 16:53
Εμενα μου ειχαν πει να κανω τραμπα το profec και να δωκω και 100 και να παρω avcr, αλλα εριξα ακυρο τελικα.
μια χαρα κανει την δουλεια του το προφεκ.

brwmogazos
10-01-2014, 17:36
επισης κατα ποσο αξιζει να δωσεις το προφεκ β με το κουμπι για το καινουριο προφεκ ειναι αλλο ενα σεναριο...

το κουμπι πλακα στην πλακα αν σου κατσει τιποτα στον δρομο πανευκολα σηκωνεις πιεση και πατας...αλλιως ψαχουλευεις κουμπια....

Κουρσάρος
10-01-2014, 20:47
Boost controller μπαίνει σε όλα τα αυτοκίνητα ή χρειάζεται να έχω κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα;

mavras
10-01-2014, 22:38
Boost controller μπαίνει σε όλα τα αυτοκίνητα ή χρειάζεται να έχω κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα;
μπαινει σε ολα, απλα θελει μια ρυθμισουλα στο προγραμμα. Τουλαχιστον στο Overload. Πρεπει να "βγει" ο περιοριστης ροπης (torque limiter).

Κουρσάρος
10-01-2014, 23:13
Εγώ έχω πρόγραμμα unitronic, αν βάλω πάνω το profec πρέπει να ανεβώ Αθήνα για να ρυθμίσω δηλαδή...

brwmogazos
11-01-2014, 07:10
Μιλα με τον dealer που στο περασε. Δεν νομιζω να εχεις θεμα..τεσπα...

ChRiST7
11-01-2014, 18:55
oχι.δεν θα εχεις θεμα αρκει να σεταρεις σωστα τις πιεσεις!

Κουρσάρος
11-01-2014, 19:16
Στον Κυπαρίση είναι ρυθμισμένο το αμάξι.Θα μπει σύντομα boost controller μάλλον profec και επειδή δεν έχω τη δυνατότητα να κατέβω καθημερινή Αθήνα ή Θεσσαλονίκη για να ρυθμίσω ήθελα να έχω μια άποψη για το τι παίζει.Ευχαριστώ για τις απαντήσεις..

mavras
12-01-2014, 01:07
oχι.δεν θα εχεις θεμα αρκει να σεταρεις σωστα τις πιεσεις!

μεγααααααααλη κουβεντα!!

christ σβησε κανενα πμ...