καλησπέρα,

Έχω ένα seat ibiza 12/00 ....

Ας ξεκινήσω απο το περιστατικό πριν 10 μέρες όπου με το που βάζω το κλειδί στην μίζα μου άναψε λαμπάκι στο ταμπλό (εκείνο που δείχνει ένα κλειδί)... ψάχνω και εγώ στις οδηγίες και λέει ότι το συγκεκριμένο ανάβει όταμ διαπιστώνεται ότι το κλειδί δεν είναι αυθεντικό και το αμάξι δεν παίρνει μπροστά!! όντως δεν έπερνε μπροστά... περιττό να σας πω ότι έκλασα μέντες.... anyway βγάζω το κλειδί και αφού το καθάρισα καλά μετά το διάβασε μια χαρα και πήρε κανονικά μπροστά..... υπέθεσα ότι θα είναι κάποιο σκουπιδάκι.....

σήμερα γυρνώντας από μπάνιο δεν έπιανε το immobilizer του συναγερμού... ξεκλειδώνω το αυτοκίνητο με το κεντρικό κλείδωμα που υπάρχει πάνω στο κλειδί και όπως ήταν αναμενόμενο ο συναγερμός άρχισε να χτυπάει.... έβαλα μπροστά και αφού προσπάθησα επανελλειμένες φορές πατώντας το immobilizer του συναγερμού για να κλείσει κάποια στιγμή έκλεισε..... πάω σχεδόν άμμεσα σε έναν γερμανό και αλλάζω μπαταρία στο immobilizer του συναγερμού (μου είπε κιόλας ότι ήταν άδεια)....
τις μπαταρίες του κλειδιού τις τσέκαρε ήταν γεμάτες δεν είχαν πρόβλημα....

μετά πάω να ξεκλειδώσω με τον συναγερμό και τίποτα.... δεν έπιανε καθόλου.... αναγκάστηκα και ξεκλείδωσα με το κλειδί.... (ευτυχώς όταν άφησα το αμάξι για να πάω στον γερμανό απλά κλείδωσα και δεν προσπάθησα να βάλω συναγερμό) ....

sorry που μακρυγόρησα,
λοιπόν τι λέτε να φταίει? μήπως έχει μπαταρία ο συναγερμός αυτόνομη και τελείωσε η μπαταρία του συναγερμού και δεν πιάνει?

(να σας πώ ότι μπαταρία αυτοκινήτου άλλαξα πριν 3-4 βδομάδες... )