Παλι καλά που στην δουλειά μου εχουμε ηλεκτροστατική βαφή και αμμοβολή! Αν ποτέ ξεφλουδίσει θα την βαψω με μεγαλύτερη επιτυχία!![]()
Παλι καλά που στην δουλειά μου εχουμε ηλεκτροστατική βαφή και αμμοβολή! Αν ποτέ ξεφλουδίσει θα την βαψω με μεγαλύτερη επιτυχία!![]()
20VT_Garrett Inside_FasterTuning
U Mad Bro?
Να έρθω καμιά βόλτα από εκεί;χεχεχε
Θα μου τη βαψει το παιδί που μου εβαψε
και τις ζαντες μαζί και με ένα ψευτοκαπακο..θέλω να ταιριάξω κάποια πράγματα για να είναι και όμορφα.
@AntrikosFR Αντρέα καλά που ανέφερες ότι βάφεις με ηλεκτροστατική στην εταιρία και αμμοβολή !![]()
Χαχαχαχ ναι κόψτε εισητήρια!! :P
Εγω εχω βαψει μαύρο το ψευτοκάπακο..
Και σκεφτομαι οταν ξαναβγει για εργασιες να το βαψω μπλέ (σαν τα σωληνάκια samco κλπ)
Το ειχα βαψει κ σε ενός γνωστού μου το s3 και ειχε βγει απιστευτο το αποτέλεσμα!
U Mad Bro?
Ηλεκτροστατική εδω στο εργοστασιο εχουμε δικες μας εγκαταστασεις μιας που ειναι διέλαση αλουμινίου..
Ανοδίωση τις στέλνουμε έξω αφου πρώτα περάσουν απο τα "μπάνια" μας και τις προεργασίες.. εχω σκεφτεί μέχρι και για μπρονζέ ανοδίωση.. αστα!!![]()
U Mad Bro?
Илья, не удобно просить, но другого выбора у меня нет Очень хочу тест-драйв по Харькову, если твое предложение в силе Наверно, это единственный способ окончательно развеять мои сомнения. И очень надеюсь, что вскоре после этого стану полнценным участником Seat-клуба в лице Cordoba Sport Если их всех не разберут, пока я здесь терзаюсь сомнениями Конечно, с меня пиво
Σελιδοδείκτες