PDA

Εμφάνιση Πλήρους Έκδοσης : Fmic ή Smic; Τελικά τι φοράει το Ibiza FR 2011;



predato1
27-12-2011, 16:59
Ρώτησα σήμερα σε αντιπροσωπία για το θέμα και μου είπαν οτι φοράει το FMIC του Cupra...δεν ξέρω αν έιναι αλήθεια και θα ήθελα να ξέρω αν η σχέση με την αντιπροσωπία ξεκίνησε με ειλικρίνια...

brwmogazos
27-12-2011, 17:05
Ποιος ηρθε?

Ολοι σε πρωτο σταδιο πανε και αλλαζουν κουλερ γιατι απλα δεν επαρκει και αυτοι ειπαν οτι με καποιο τροπο χωραει του κουπρα του ΜΚ4?

Καταρχας εχει εισοδο-εξοδο απο διαφορετικη πλευρα.

εκτος και αν εννοουν φορανε τα ΦΡ και κουπρα ιδιο ακριβως κουλερ...οπου και παλι δεν επαρκει...για φουλ πρωτο σταδιο

predato1
27-12-2011, 17:18
Ρώτησα για FMIC και μου είπαν οτι το FR και το Cupra του 2011 φοράνε το ίδιο FMIC!εγω ήξερα οτι το δικό μου φορούσε Smic...ακόμα δεν έχω καταλάβει τι απο τα δυο συμβαίνει...

koni
27-12-2011, 17:19
Ποιος ηρθε?

Ολοι σε πρωτο σταδιο πανε και αλλαζουν κουλερ γιατι απλα δεν επαρκει και αυτοι ειπαν οτι με καποιο τροπο χωραει του κουπρα του ΜΚ4?

Καταρχας εχει εισοδο-εξοδο απο διαφορετικη πλευρα.

εκτος και αν εννοουν φορανε τα ΦΡ και κουπρα ιδιο ακριβως κουλερ...οπου και παλι δεν επαρκει...για φουλ πρωτο σταδιο

Mα δεν αναφέρει κάτι για το MK4 ο predato.Ρωτάει αν το new FR φοράει το ic του new cupra...
Mέ ένα γρήγορο search πάντως,μάλλον fr και cupra φοράνε τα ιδια ic..

predato1
27-12-2011, 17:45
Ευχαριστώ πολυ...είναι θετικό αυτό!!

RpMz
27-12-2011, 17:46
Εισαγωγή εξαγωγή είναι απο την διαφορετική πλευρα και θυμάμαι ότι είναι το ίδιο σε μέγεθος με του cupra..

Με ένα κινέζικο των 150 euro κάνεις δουλειά για το στάδιο που μπορεί να πάει o TSI.. Τώρα δεν ξέρω απο σωληνόσεις εαν αξίζει να βάλεις η απλά μόνο τα απαραίτητα κομάτια για να μπεί το νέο fmic..

koni
27-12-2011, 17:59
Εισαγωγή εξαγωγή είναι απο την διαφορετική πλευρα και θυμάμαι ότι είναι το ίδιο σε μέγεθος με του cupra..

Με ένα κινέζικο των 150 euro κάνεις δουλειά για το στάδιο που μπορεί να πάει o TSI.. Τώρα δεν ξέρω απο σωληνόσεις εαν αξίζει να βάλεις η απλά μόνο τα απαραίτητα κομάτια για να μπεί το νέο fmic..

Αρκετοί έχουν βάλει κινεζιά όπως ανεφέρεις,με θεαματική βελτίωση ώς προς τις θερμοκρασίες!
Θεωρώ όμως ότι για ''μαμά''κατάσταση το συγκεκριμένο ic επαρκεί...

Πάντως φίλε predato,μην περιμένεις οι πωλητές στην αντιπροσωπεία να έχουν τέτοιες γνώσεις!Δυστυχώς περιορίζονται στο να βγάζουν δάνεια και πινακίδες.Μέχρι εκεί...

MGL
27-12-2011, 18:00
Mα δεν αναφέρει κάτι για το MK4 ο predato.Ρωτάει αν το new FR φοράει το ic του new cupra...
Mέ ένα γρήγορο search πάντως,μάλλον fr και cupra φοράνε τα ιδια ic..

Ρε γκάβακα,διαβάζεις τι γράφει ο Βρωμόγκαζος ή έχασες τα γυαλιά της πρεσβυωπίας;;Δεν μιλάει για το fmic του ΜΚ4,αλλά λέει οτι του ΜΚ4 δεν μπαίνει στου ΜΚ5,γιατί έχει άλλες εισόδους!!Μπούτς!!

TAKISWRC
27-12-2011, 18:12
Κατσε καλα εσυ μην φωναζεις στον θειο μου:fuyou2:fuyou2:fuyou2!Και εγω το ιδιο με αυτον καταλαβα και δεν εχω θεμα πρεσβυωπιας ακομα!!!

koni
27-12-2011, 18:14
Κατσε καλα εσυ μην φωναζεις στον θειο μου:fuyou2:fuyou2:fuyou2!Και εγω το ιδιο με αυτον καταλαβα και δεν εχω θεμα πρεσβυωπιας ακομα!!!

Πες τα Τάκαρεεεεε!!!Θα μας τρελάνει ο πορνόγερας!!!

brwmogazos
27-12-2011, 19:56
Mα δεν αναφέρει κάτι για το MK4 ο predato.Ρωτάει αν το new FR φοράει το ic του new cupra...
Mέ ένα γρήγορο search πάντως,μάλλον fr και cupra φοράνε τα ιδια ic..


Εγραψα οτι ισως εννοουσαν για ΜΚ4 στην αντιπροσωπεια.

Που και αυτο να εννοουσαν, δεν μπαινει γιατι εχει απο την ιδια πλευρα τα στομια του.

Τελος οτι αν εννουσαν ΜΚ5 οτι φορανε τα ιδια αποσο ξερω το οποιο και παλι δεν επαρκει στα κουπρα για φουλ πρωτο σταδιο.

koni
27-12-2011, 20:10
Tι να ξέρουν στην αντιπροσωπεία?Για λάδια-φίλτρα ίσως...

http://www.car.gr/parts/view/1428594/

http://www.etuners.gr/index.php?s=12&t=259

http://www.etuners.gr/index.php?s=12&t=331

MGL
27-12-2011, 22:55
Έλεος ρε φούστη μου στη Vw!!!Στα δικά μας (τα Fr mk4) βάζανε τη κουτσουλιά το Smic,αλλά τουλάχιστον στα Cupra,βάζανε βαρβατίλα!!Εδώ στα ΜΚ5,τους γ@μ@νε και τους 2!!!Έλεος!!

predato1
27-12-2011, 23:19
οταν παει για πρωτο σταδιο το FR, θα παει και για αλλαγη ic!! Αποφασίστηκε!!!!

MGL
27-12-2011, 23:22
Τη καλύτερη δουλειά θα κάνεις.Το "σοβαρό" fmic,είναι απαραίτητο για ένα βελτιωμένο αυτοκίνητο!!!